Hemma efter en underbar dag!


Hej!
Sjukt rolig dag idag! ;) Dock när vi skulle gå ner till bassängerna trilla jag i trappen och slog i HELA benet :( men de e sånt som händer! Men annars var det jätte roligt! :)
Tänkte skriva första dagen oxå! :)

Folk tror nog att jag är en person som jag egentligen inte är. Jag vet inte men det känns som om alla tar mig som tuff, elak, vågar de mesta. Men den jag egentligen är faktist en ganska så feg tjej som inte alls är självsäker. Jag vet inte med vilken av mina kompisar jag är mig själv. Jag är aldrig nog nöjd med mig själv.
Ja det var lite kortfattat om mej då :)
Pöss & Kram

Gustavsvik imöra!


Lite ful bild på mej men aja :) Det är ju jag och jag är litte ful :D
Hej! Nyss kommit hem från träningen! Jag har BAJS ont i höger foten -.-' Jävla CP fot! :((  -Kanske dags o lägga av me fotbollen?! - NEJ! Kanske skulle behöva det min vill inte/ tänker inte!
Blir nog ingen uppdatering imorgon! Ska till Gustavsvik äventyrsbad! :D Ska bli jätte kul!
Jag, Josefine (syster), Hanna (moster), Marléne (moster) ska dit :D Vi åker nog tidigt hemifrån! Det är en lång resa dit... Så eftersom ja inte har någon iPhone eller fri surf så kan jag inte göra något inlägg när vi är där eller när vi åker i bilen. :( Men kanske hinner göra ett inlägg efter vi har varit där och jag har kommit hem :) 

Pöss & Kram! <3

Underbart!

Hej på er! Idag har/är det en sjukt fin dag! Var ute och tog lite kort förut! Det blev inga bra kort så jag gick in igen o satt mig här :) Sen bär det av till träning! :D Ska bli jätte roligt!
Tänkte börja med att ta dagarna imorgon! :) Det går väl bra?
Och sen så funderade jag på att börja köra en frågestund oxå någon gång! Så att det händer något här i bloggen! :) Jag skriver ju bara om mitt tråkigt liv! :)
Ha en bra eftermiddag!
Puss & Kram <33

When U smile I smile

Hej! Tänkte börja med en sån här! :) Lite sent dock men aja :)

Dag 1 – Presentera mig själv.

Dag 2 – Meningen med mitt bloggnamn.

Dag 3 – Vad är kärlek?

Dag 4 – Min dag.

Dag 5 – En sak jag älskar i min garderob.

Dag 6 – Det här åt jag idag.

Dag 7 – Min bästa vän.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Dag 9 – I min necesär.

Dag 10 – Det här hade jag på mig igår.

Dag 11 – Hur många sms finns det i min inkorg? Och vem har jag fått mest utav?

Dag 12 – I min handväska.

Dag 13 – Låtar jag kan lyssna på om och om igen.

Dag 14 – En hemlighet.

Dag 15 – Mina drömmar.

Dag 16 – Det här är jag beroende av.

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Dag 19 – Min absoluta favorit låt.

Dag 20 – Dagens outfit.

Dag 21 – Det här klarar jag mig inte utan

Dag 22 – Det här upprör mig.

Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Dag 25 – Något jag brukar bära på armen.

Dag 26 – Mina rädslor.

Dag 27 – Min favoritfärg.

Dag 28 – Det här saknar jag.

Dag 29 – En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig.

Dag 30 – Någon/Något som inspirerar mig.


Godmorgon alla glada!


Hej på er! Ska snart gå ut i ge hundarna mat :) Sen händer det väl inte så mycket... Funderar på att ta med Pondus (våran unghund) ut i skogen en sväng men inget bestämt :) Sen blire TRÄNING ikväll :)) längtar! Älskar verkligen fotboll! Känns som om det är allt jag har ibland :( Lite jobbigt men de går allt! Jag lever ju än! Eller hur?
I sommar ska vi iväg på 2 cuper me laget :DD Vi tar dom! Nu jävlar! Vi ska både till Kalles Kaviar Cup och Skara sommarland cup! :D ska bli skir kul! Skara sommarland cup är det kanske andra LÄNDER med o spelar :D Awsome!

Träning! (kortinlägg)

Hej! :) Snart bär det av till träning i arenan! Det är ju dock en sen tid 20.00-21.00 :( Men det är iaf en träning! Är jätte taggad! :D Har verkligen längtat! Fotbollen är nästan det enda jag byr mig om! Älskar det!
Ha en bra kväll alla! 

Pöss & Kram <3 
Lite rolig bild som jag redigerade alldeles nyss :P hehe

En gång är ingen gång. Två lika med Noll... eller?

Godmorgon! Hoppas alla sovit gott det har jag :) Känner mig utvilad och redo för en ny dag!
Idag så händer det väl inte så mycket antar jag, de e ju trots allt lov ;D Ska väl dra mig iväg till arenan ikväll o träna :) Känns som om jag behöver det! Behöver rensa huvudet o det gör jag som bäst när jag tränar fotboll! Vet inte varför men det är bara så! Det är det underbaraste med att spela fotboll, att man inte har tid o tänka på annat :)
Jahopp det var nog allt för min dag! :) Ha en bra dag alla läsare!
Pöss & Kram <3

Ibland så saknar jag dej något enormt!


Underbara häst!! <3

Rex... Underbara söta häst! Jag älskar dej! Hade vi haft mer tid hade jag/vi behållt dej älskling! Men när vi är hos dej så ser vi ju hur underbart du har det! Med alla barnen som tar hand om dej, det underbara landskapet, allt! Du har det så bra, men jag saknar dej ändå! Alla gånger jag ridit dej och vi alltid haft det så mysigt! Varje gång jag har kommit in till dej i hagen och vi myst och busat i hagen! När första snön kom och du sprang runt i hagen o gjorde glödje skutt! Samma hände när sommaren var här och du fick gå i "stora" hagen! Du blev så glad varje gång! Varje gång vi ropade på dej och du kom rusande och blev så glad att vi kom! När jag och mamma red på banan och jag hoppade med dej! Det finns så sjukt mycket om OSS! Varje gång jag tänker på allt vi gått igenom gråter jag varje gång! Jag saknar dej något otroligt gubben! Du är mitt allt och kommer alltid vara det oxå! Jag älskar dej Rex! Jag saknar dej så in i helvete! Kan inte säga det med ord! Det finns inte ett ord som kan beskriva dej! Jag måste beskriva dej med 10000 ord för att folk ska förstå! Du o jag Rex! Alltid!

Rex!


Rex!

Underbara häst! Älskar dej Rex!

Söta Hilda!

Hilda! :) <3
Hej!
Idag har det varit en toppen dag i den dåliga dagen! :D haha lite svårt att förstå men ni kanske fattar!
Jag o mamma var in till stan o köpte lite grejer sen så åkte vi till Johanna o hälsa på Rex o dom andra kusarna! :) Har saknat honom såååå! Han e så go' älskar honom! Tog lite bilder på honom och Hilda! Blev riktigt nöjd med vissa bilder! Han e ganska så svår o ta kort på men han e för sööt! :)
Kraam <3

Kort inlägg!

Hej!
Ett litet kort inlägg bara :) Idag ska mamma o jag åka till stan o göra lite ärenden o sen så blir att åka o hälsa på Rex o dom andra kusarna! Rooligt :D Sen så ska vi hämta jossan o sen hem o färga håret blir det nog :)) Ska bli riktigt kul o hälsa på Rex det var ett tag sen!
Ha en underbar dag! Kraam <3 Så här ser jag ut.. Jag kanske inte kommer ladda upp en bild varje gång jag bloggar men tänkte göra det ibland iaf :) Kraam! <3

Godmorgon/Middag


Ronaldo in my <3

Så nu har jag redigerat klart bilderna! :) Blev ganska så nöjd!
Hej alla läsare! :) Idag är det en sjukt fin dag så kommer inte bli så mycket uppdatering kanske senare ikväll! Snart så kommer nog mormor o ska hämta Jossan o så sover hon där. Så min Lördag kommer jag spendera med Pappa o Mamma framför TV:n o titta på Melodifestivalen :) Idag så händer det nog inte så mkt överlag. Pappa o jag ska nog åka till Hästås en sväng o sen så in till stan o handla lite tror jag :) Idag så mår jag ovanligt bra! Känns som om det kommer bli en underbar dag! På alla sett, ska nog springa en sväng senare idag!
Hoppas alla får en sjukt bra dag! :) Kraam <3

Ronaldo <3

How Many People Can Do It Like Me? <3
Bara för att han har snyggaste magrutorna! :) <3
Hej! Sitter här o tittar på lite filmklipp med Ronaldo :) Han e så jävla braa! Ser upp till honom 100%
Älskar honom! Så tänkte att jag ska lägga upp lite bilder på honom :) Men dock är det google bilder (ej redigerade av mig) Men ska sätta mig o redigera dom någon dag! :) Det är ju så roligt!
RONALDO <33333333

He dosn't mind...

IFK Ölme <33333333 :))
Hej på er! :)
Idag så har det varit en underbar dag! :D Först 80 min NO (skit tråkigt) sen så hade vi Tyska o vi fick tbx provresultaten! De gick ju hyffsat bra för mig fick 49/59! Riktigt nöjd faktist! :) Sen så åt vi mat o sen skulle vi ha Sv men vi fick håltimme då Cili skulle ha Nationella prov med 9:orna :D Så jäkla chill! Sen hade vi So o sen fick vi gå hem :D så åkte ner med stadsbussen med molly o massa andra roliga personer! Sen gick jag av vid station o vänta på bussen o nu är jag hemma! Det är ju SPORTLOOOV! :D Bästa som finns!
Så på lovet ska de bli bättre uppdatering! :) Så snart kommer pappa hem o lagar lite god mat tills ikväll! Kanske tar o springer en sväng oxå :P
Ha ett bra lov! Kraam <3

Lev gott! Du lever bara en gång!


Hej Hej!
Har varit lite dålig uppdatering.. Jag har en sån seg dator så har inte orkat starta den :P Men ska bättra mig!
Igår va de fotboll som sagt, det var sista gången på Onsdagar :) Nu kör vi på Måndagar o Tisdagar!
Snart sportlov! :D De bästa som finns! Ska sova länge! Tar nog med skoldatorn hem så jag kan blogga från den ist! Har lite roliga bilder på den! :)

Min gos Lina fyller ju år idag oxå! Puss gos! <3 älskar dej hoppas du fick en bra födelsedag!
Vi firade den på bästa sätt med att fika på Café Paus med Fannie! :))

Skriver nog mer imorgon! Ha en bra kväll!

Kraam <3

Goomorgon!

Hej Hej!
Skev inget igår va för trött osv.. Men igår hände det inte så mkt, va i skolan o hade prov... Tror de gick ganska bra :D Sen så gick jag, Lina, Fannie, Molly o Emma ner på stan o hade liiite ruuligt! :D eller aa vi har ju inget liv så vi gick där o dog lite. Molly o Emma skulle på teater så dom stanna på stan mendans Fannie o Lina åkte hem till sig :) o jag tog bussen till Arenan o tränade lite Footboll! :D Sen kom pappa o hämta mig så vi åkte hem o åt kvällsmat sen la jag mig o chatta lite sen sooova! :D

Ja... Min roliga dag igår :P Idag antar jag att den inte blir så annorlunda :P Ska kanske ta med mig någon o dra ner på stan IGEN och sen till FOTBOLLEN :D Värsta goa dan' idag juee! 1 timmes matrast o slutar halv 2 :D Så jäkla bra dag! :) Så ser min dag ut... (har inga bilder för är inne på skolans datorer)

Ha en lika bra dag som jag ska ha vettja! :)) <3 Kraam

plugg plugg och återligen plugg....


Hej Hej!
Nu så har jag kommit hem med bussen o ska börja plugga -.-' Har ju tyska prov imorgon, så bara o plugga på :(( Hoppas att alla har haft en bra dag som jag! Jag säger det för sällan men tänkte skriva det! Lina, Fannie, Molly, Emma, Rebecka! Jag ÄLSKAR er sjukt mycket! <3 Ni är allt för mig! Skulle absolut INTE klara mig utan er!

Lina: Undarbara tjej! Jag säger det allt för sällan men du vet att jag älskar dej syster! Klarar mig ALLTID om jag har dej vid min sida. När det är som svårast är det bara o skriva till dej! Vi träffades och började umgås för ca 1 år sedan! När vi började skolan, i början tänkte jag att vi nog inte skulle bli kompisar men nu är du min SYSTER! :') <3 kram!
Fannie: Underbara tjej! Vi lärde känna varandra för lite mer än ett år sedan! Vi började skriva på FB när vi gick i 6:an och gick på B-språk.. Nu vet jag inte vad jag ska säga! men iaf jag ÄLSKAR dej syster! Kraam <3
Molly: Älskade 3-mening! Vet inte riktigt när vi lärde känna varandra :( Men det var allt ett par år sedan. Varje gång när vi varit hemma hos dej o mej! lastbilarna, macken i Nybble. Kraam <3
Emma: Söta snälla UNGE! Det var ett påar år sedan vi lärde känna varandra. Kommer inte exakt ihåg när vi träffades första gången! Men jag kan alltid lita på dej syster! Det finns allt många minnen! När vi började 7:an o i 6:an! Kraam <3
Rebecka: Becka! Min Becka! Kommer inte ihåg när vi lärde känna varandra men det var oxå ett par år sedan :) Becka + Bella= Bea! Cuppen i Smögen? och allt annat vi träffat på! ;) Kraam <3 *Syster*

Som sagt har sagt lite kort om mina ÄLSKLINGAR! Älskar er sjukt mycket! Hoppas ni tog er tid att läsa detta!
Ska gå tillbaka till Pluggandet nu XD

Kraam <3

Skuuula!


Jag! ↑ XP
Hej Hej!
Nu blire skuula! Fan inte alls taggad men aja... Har nog läxförhör som ja inte övat på idag... SÄMST I Know! Har Tyska prov imorgon oxå... Fy fan! Såå bara o plugga på, dock kan jag ju inte plugga på Engelskan men aja.. Har ju elevens val idag oxå! Får man inte glömma. Men ni får ha de gött! Kanske skriver mer sen under skolans gång och ikväll :)
Kraam <3

Stay true, stay you!

Jag ↑ (Redigerad bild)
Hej Hej! :)
Nu blire o kolla på TV med familjen o imorgon skola så det händer nog inte så mkt imorgon. Ska vara lite social med min familj!
Ha en bra kväll!
Kraam <3

Läs värt? :)

Hej!!
En sak jag stör mig på och som irriterar mig väldigt mycket är så kallade "Facerape's".. (jag vet inte riktigt hur de stavas). När någon skriver t.ex på facebook någonting som du inte vill eller som e hemligt. De är sjukt irriterande och jobbigt! För om någon skriver så på skype, chatten, facebook osv... Det är inte så jävla kul om det är en person man gillar och så skriver en kompis det till honom/henne: Hej, jag gillar dej men kanske du vet.. Puss puss.. <33333333 osv.. Ni fattar vad jag menar :) Alla blir nog "utsatta" för det någongång iaf. Men det jag vill få fram är att varför ska nästan alla göra det? Varför inte bara logga ut när du går ifrån din dator/mobil?!
Men vissa tycker väl att det är kul.. Uppenbarligen...
Hoppas att någon läste iaf..
Kraam <3

Godmorgon!

Hehe, våran katt när han var liten :) Lite suddig bild men aja..
Godmorgon!
Nu så har jag vaknat till lite och har ätit frukost. Ska nog ta med mig mamma och gå en sväng med hundarna :)
Idag blir det nog en ganska lugn dag, ska väl med till kusinen och hämta hem syster :)
Ni får ha en bra dag! Jag skriver mer i eftermiddag! :)
Kraam <3

No body is perfect!

Gott! :)↑
Bara för att jag längtar till sommaren! :) ↑
Hej hej :)
Nu sitter jag här med mamma och pappa och kollar på jaktfilm -.- (Pappa har bestämt film XP)
Det är ju dock inte så bra film men ska nog byta och kolla på melodifestivalen :) Mamma kom nyss hem och hade köpt med chips till familjen! Riktigt gott :) jaja lite onödigt vetande men aja..
Jag hoppas att ni tycker om att läsa min blogg :)
Kraam <3 Hoppas ni får en bra kväll!

17:33 Lördag, Min dag :)


Hej alla glada! :)
Idag har det inte varit en sådan speciell dag, vaknade vid 9 sen gick jag upp och åt frukost. Sen ringer kusinen o frågar min syster om hon vill åka till kusinen. Så då gick jag in i duschen o sen åkte vi till Karlskoga o lämnade syster. Sen så gick pappa och jag runt lite där o sen åkte vi till Max och åt där o sen åkte vi hem. Så här sitter jag hemma o kollar på TV med min älskade pappa :) Blev en bild på Josefines hamster då jag ska mata den och byta vatten åt den i morgon. Han heter Tuffs och är faktist riktigt söt. Men dock så försöker han bita mig när jag ska hålla i honom :/ Men nu ska jag nog titta klart på filmen jag började kolla på igår :) The day after tomorrow! :D Väldigt bra film, har ni inte sett den så tycker jag att ni ska kolla på den :) Hoppas alla får en lika bra kväll som jag ska ha! :) 

Kraam <3

Jahopp..

Hej!
Jag tänkte bara informera er att jag kommer nog inte ha en bild med i varje inlägg :) Då jag kanske inte alltid har en bild på datorn jag är inne på eller om jag är inne på mobilen, men ska försöka ha det. Kommer inte bara ha bilder på mig utan på t.ex där jag bor, djuren och min trevliga familj! :) 

Kraam <3

Välkommen till min blogg!

Hej! Har nu tänkt att försöka driva den här bloggen :)

Jag är 13 år och bor i en håla som heter Kristinehamn. Jag har tänkt att skriva om mitt liv och dela den med er :) Jag har ju aldrig haft en blogg så ska bli roligt att se hur de går :) Kraam!


RSS 2.0